A+ A A-

GTS 24/5/15

  • Κατηγορία: FRT News
4os-gts-2015-7
Μια πολύ όμορφη αγωνιστική Κυριακή.....
...περάσαμε στο GTS με όμορφες παρουσίες στο βάθρο (για τον Μητρόπουλο λέμε !!). Η μέρα ξεκίνησε δύσκολα αφού όλοι άργησαν να έρθουν λόγω του "γύρου της Κηφισιάς" με κλειστή την Κηφισίας. Ο αγώνας ξεκίνησε χαλαρα με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά για μια καλή θέση στα προκριματικά. Ο Γεωργιάδης ήταν πολύ καλός άλλη μια φορά και έτοιμος απο Σλοβακία. Ο Παπαχρήστος πάλεψε με τον Μητρόπουλο που έχει ανέβει και έκανε και προπόνηση σε δύσκολες καταστάσεις ομίχλης το Σάββατο βράδυ και στο τέλος "βγήκε απ'τα ρούχα του" αφού έσκισε την τυχερή του βερμούδα. Οι πιο πολλοί οδηγοί ήρθαν περισσότερο για προπόνηση για τον αγώνα του πανελληνίου στις 7 Ιουνίου όπου αναμένονται ακόμα περισσότερες συμμετοχές αφού κάποιοι δεν κατάφεραν να ανέβουν. Ο 3ος τελικός ήταν δυνατός με ισάξιους οδηγούς να αλλάζουν συνέχεια το βάθρο.
cfgts
Τελικά ο Καραγεωργίου πήρε τη νίκη και το κορίτσι, ο Νέστορας 2ος και ο Καζόγλου 3ος.  Στον Β τελικό ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα με πολλές ισοβαθμίες και πόλεμο για το βάθρο.
gtsbf
gtsbf1
Στην 1η θέση έκανε τα κόλπα του ο Ζωγόγιαννης στη 2η θέση ο Ελεθερίου που μετά την ομίχλη του Σαββάτου η λιακάδα της Κυριακής ήταν "πισ οφ κεικ", και 3ος ο Μπακιρτζής μετά απο πολύ καιρό στο βάθρο της FRT. To κορίτσι δεν ήταν απο τη Σλοβακία, απλά πέρασε να πει μια καλησπέρα και τελικά διάλεξε τον πιο όμορφο και πιο " άγριο αρσενικό" στην πίστα, τον fabulous Ντέλμπε. 
delbekoritsi
 
Περάσαμε όμορφα(και η διοργάνωση), ελπίζουμε να σας ξαναδούμε και οχι μόνο για προπόνηση. Επόμενο ραντεβού 7 Ιουνίου πανελλήνιο πρωτάθλημα.