A+ A A-

XRS 23/10/16

  • Κατηγορία: FRT News
FMORO1
report 
Nitro ...
H μέρα ξεκίνησε με τα νιτροστοκάκια και αρκετές συμμετοχές για την κατηγορία. Νικητής ο Διαμαντής με στρατηγική και ενα λαθάκι του Κατσίκη στο τέλος του τελικού. Τερμάτισαν στον ίδιο γύρο με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά. Πολύ δυνατός αγώνας με συμμετοχές δυνατούς οδηγούς απο τα παλιά όπως Tσατσάμη και Κατσίκη. Εκπληξη η εκτός βάθρου εμφάνιση του φαβορί Βουτσά. Οι Μώροι στο δικό τους αγώνα. Τους λατρεύω αυτούς τους τύπους γιατί δεν παίζει ρόλο ο εξοπλισμός αλλά το ΣΤΥΛ πάνω απ'ολα (φωτό) και η συμμετοχή. Ο μικρός Παντελής Κρητικός στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία έστρωσε μοτέρ και αυτοκίνητο και βίδωσε όσες βίδες του ξεβίδωσαν. 

F1
Πάρα πολύ καλός ο Κιντής έκανε έκπληξη στον Διαμαντή που αναρωτιόταν γιατί δεν μπορεί να τον φτάσει. Ο Κρητικός ανέβηκε αυτή τη φορά στο βάθρο 3ος αφού μια ρόδα του Μαριχώλα ήθελε να τρέχει μόνη της χωρίς το αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα έτρεξαν όλα μαζί με τα pancar και ο αγώνας είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σαφώς καλύτερο θέαμα.

TC 17,5
Η αγαπημένη μας κατηγορία με τον Καζόγλου να ξεσαλώνει δικαίως αφού έκανε εξαιρετική εμφάνιση και απο τελευταίος(κανονισμοί) ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Ο Χατζόπουλος τα βρήκε εκεί με τον Κακα - ρίκο και ησυχάσαμε αφού τελικά τον πέρασε. Ο Κακαρίκος είχε καιρό να εμφανιστεί και ήθελε να μας πει όσα δε μας είπε τόσο καιρό και δεν έβαλε γλώσσα μέσα. Ο Ζωγόγιαννης έμπλεξε κάπου στο τέλος αφού και αυτός είχε εκκίνηση απο το τέλος(κανονισμοί).Την επόμενη φορά όμως σίγουρα θα πάρει το αίμα του πίσω. Ο Κρητικός 1ος junior εκμεταλλεύτηκε τα λαθάκια των υπολοίπων αλλά η κατηγορία δεν είναι εύκολη ούτως η' άλλως. Ο λατρείας Μώρος έκανε τα τσιγαράκια του και αφού τον περίμενε όλη εξέδρα ερχόταν για εκκίνηση γιατί είπαμε...το στυλ πανω απ'ολα. Ο Ιωαννίδης έκανε τον καλύτερο του αγώνα μέχρι τώρα αν και το αποτέλεσμα τον αδικεί (λίγο το αγχος απο τη γραμματεία, λίγο ο μπαμπάς που κάνει παρέα με τον Κακαρίκο και μιλάει συνέχεια, τι να κάνει το παιδάκι? γιατί παιδάκι είναι, το νέο παιδάκι του fanatix - o Γεωργιάδης"the Kid" δεν είναι πια παιδάκι :) ). Kαι φτάνουμε στο βάθρο έκπληξη. 2ος ο Κουτσοχρήστος που του'ρθε έτσι ξαφνικά να'ρθει να τρέξει και 1ος οοοοοοοο  ΣΤΑΝΤΖΟΣ. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ο αλάνθαστος Στάντζος πήρε τον αγώνα χωρίς να χάσει πουθενά. Συγχαρητήρια γιατί το πάλευε πάρα πολύ καιρό, χαρήκαμε ειλικρινά πολύ. Στον επόμενο αγώνα ξεκινά τελευταίος(τέρμα οι χαρούλες :):) ).     

Pancars
Ετρεξαν μαζί με τις f1 και είχαν τον εντυπωσιακό τερματισμό σε ενα πεντάλεπτο στο 0,0034 Βουτσάς και Κιντής. Νικητής ο Βουτσάς με το δωδεκαρακι του, 2ος ο Καζόγλου με το Χ10 και μετά οι Μώροι με τα δικά τους στυλάτα αυτοκίνητα. Ο Μώρος τρέχει με ένα πολύ σπάνιο hpi γιατί είπαμε μετράει το στυλ.

Modified
To φαβορί Μπάτας κέρδισε σχετικά ανετα χωρίς πολλά λόγια. Επιστροφή του Τσιούτσια στη 2η θέση σε πολύ δυνατό αγώνα. Ο Βουτσάς πολύ καλα 3ος αφού πέρασε το Μαριχώλα και τον Παπαδόπουλο που άφησε λίγο τα πεντάρια για να μας ξανάρθει στα μικρά. Ο Ελευθερίου στην 6η θέση ξεκινούσε πολύ πίσω αφού άργησε λίγο στα προκριματικά.Ο Κιντής σιγά-σιγά θα βρει τη λύση. Ο Καραγεωργίου ξεκινούσε 3ος αλλά χρειάζεται λιγο περισσότερη προπόνηση. Ο Διαμαντής κατάστραφηκε.  

Συγχαρητήρια σε όλους για εναν καταπληκτικό αγώνα. Επόμενο XRS στις 6/11. Οι συμμετοχές ήδη άνοιξαν.