A+ A A-

XRS'17 1-2/7/17

  • Κατηγορία: FRT News

19554971 1074292829370211 6974743313433883042 n
report .....
XRS NITRO STOCK
Η καυτή μέρα ξεκίνησε με τα νιτράκια και το φαβορί πρωταθλητή Διαμαντή να παίρνει μια άνετη pole να το παίζει ...μάγκας και τελικά να χάνει απο τον πολύ μετριόφρων,μεθοδικό,οργανωτικό Παππά. Τρίτος μετά απο πολύ καιρό ο μικρούλης πρωταθλητής μας Μώρος Στράτος με τον μπαμπά με τη μελωδική φωνή. Ο Ευγενάς, νεούλης κι αυτός βρίσκει το δρόμο του και συμπλήρωσε το βάθρο.

XRS Touring 17,5
Μια πολύ δυνατή κατηγορία με μεγάλες απαιτήσεις απο αυτοκίνητα και οδηγούς. Ο πιτσιρίκος Ιωαννίδης σε πολύ καλή μέρα πήρε pole και κέρδισε πολύ δυνατούς οδηγούς όπως Σωτηρόπουλο(ναι τον γνωστό τρομερό Σωτηρόπουλο), Παπαδόπουλο(ναι τον γνωστό όχι και τόσο τρομερό με το ροζ καπελάκι Παπαδόπουλο),Ζωγόγιαννη(ναι τον γνωστό Ζωγόγιαννη, φόβο και τρόμο των θαλασσών και των χταποδιών στη φωτό) τον περσινό πρωταθλητή Καζόγλου που τα βρήκε σκούρα και τον outlaw Ανδρέα. Τα πεντάλεπτα ήταν όλα δυνατά με πολύ μικρές διαφορές.

XRS X1
O Παπαχρήστος αρχηγός της κατηγορίας έφυγε μπροστά αφού είχε pole και παρ'ολο που ο Συκιανάκης πάλεψε πολύ δυνατά ιδιαίτερα στο 2ο 5λεπτο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Κιντής Διαμαντής και Κατσίκης μπερδεύτηκαν όμορφα και πρόσφεραν θέαμα στην ρεαλιστική κατηγορία. Προσοχή στους 3 επόμενους αγώνες,αλλάζουν τα λάστιχα. 

XRS PAN CARS
Νικολακόπουλος και 1/12 ο καλύτερος συνδυασμός της κατηγορίας με τον Παπαδόπουλο να προσπαθεί αλλά θέλει κι άλλη βελτίωση για να καταφέρει να μείνει κοντά στο μικρό πορτοκαλί διαολάκι του Νίκου. Ο Καζόγλου με πολλα cut off δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει παρ'ολο που οδήγησε αξιοπρεπέστατα. Ο συναγωνισμός είναι πολύ δυνατός σε όλες τις κατηγορίες και το επίπεδο ολοένα και ανεβαίνει. Ο Στρατούλης μας έκανε τον αγώνα του και ολοένα βελτιώνεται, είχε να οδηγήσει και τόσο καιρό.
 
XRS Touring Modified
Πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, ο Σωτηρόπουλος κέρδισε αν και ξενύχτης, οχι με καλούς χρόνους γιατί οι θερμοκρασίες ήταν εξωπραγματικές. Ο Διαμαντής 2ος αν και είχε μικροπροβληματάκια το πρωί πίεσε τον Σωτηρόπουλο αρκετά. Ατυχος του αγώνα ο Βελαώρας που δεν ρίσκαρε να μπει στο 3ο πεντάλεπτο για να μην κάνει ζημιές. Ο Κιντής με στυλ ανέβηκε βάθρο με 2 τρίτες θέσεις. Στην 4η θέση ο Μπάρτζης που μαζεύει βαθμουλάκια για το πρωτάθλημα. Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια για τον Ιωαννίδη που μαθαίνει.

 XRS RALLYE GAME
Το κερασάκι ήταν το απογευματινό rallye game με τον Αμπντέλ να κερδίζει κάτα κράτος το "παλιόπαιδο εντελώς" Τερλεπάνη 3ος που υποσχέθηκε να επιστρέψει δριμύτερος. Ο Δαδίτσος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των άλλων και πήρε τη 2η θέση. Ο Γιαννακόπουλος έπαιρνε φόρα και δοκίμαζε όλους τους τρόπους να σταματήσει τον Αμπντέλ. Ο Τσούβαλος πήρε το φιλάκι του. Ο Σπυρόπουλος θα αναγκαστεί να περιμένει λίγο ακόμα αλλά αμα θέλει έχουμε ενα καινούριο xray Gtx8 για την πιο τρελλή κατηγορία το rallye game.


Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ που ήρθαν με αυτή την τρελλή ζέστη και προτίμησαν την FRT αντί για την κοντινότερη παραλία.