A+ A A-

XRS 15/7/17

  • Κατηγορία: FRT News
20158512 788055594708462 1292623872 n
report....
XRS Offroad
όμορφα και χαλαρά πάλι το Σάββατο κάναμε την πλάκα μας με τα χωμάτινα στην FRT astro. Ωραίες φωτογραφίες με μεγάλους και παιδάκια και για το τυπικό νικητής ο Τάκας που ευτυχώς γι'αυτόν τοποθέτησε χωρίς πρόβλημα το router.
XRS Nitro stock o αγώνας just the two of us με νικητή το outsider Παππά με τον Διαμαντή να έχει σβησίματα. Μια κατηγορία που στ'αλήθεια εξαρτάται ο ένας απο τον άλλο ....
XRS X1 Τα όμορφα scale αυτοκίνητα γέμισαν πάλι το grid αυτή τη φορά με συγκεκριμένα λάστιχα. Οι οδηγοί όμως πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι γύρισαν πολύ χαμηλούς χρόνους και έδειξαν οτι κυνηγούν το πρωτάθλημα και όχι μεμονωμένους αγώνες. Ο Παπαχρήστος νικητής με τρομερή βελτίωση απο την πρώτη φορά που είχε τρεξει με αυτά τα λάστιχα. Πολύ κοντά ο περσινός πρωταθλητής Διαμαντής και 3ος ο μέτρ της κατηγορίας Κιντής που έχει φτιάξει όλες τις καλές xray X1 της πίστας. Συγχαρητήρια στους συγκεκριμένους οδηγούς που με πείσμα βρήκαν το σωστό setup των αυτοκινήτων τους και πρόσφεραν θέαμα και δυνατό ανταγωνισμό. Έκπληξη ο νέος στην κατηγορία Βασιλόπουλος που έκανε ένα καταπληκτικό 3ο πεντάλεπτο λίγα μόλις δεύτερα μπροστά απο τον Κιντή.
XRS Pan cars πολύ όμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα με απεριόριστες δυνατότητες setup που δεν έχουν την ανταπόκριση που τους αξίζει. Κυρίαρχος και TOP και σε αυτό τον αγώνα ο Νικολακόπουλος με το αγαπημένο του 12αρι top. Ο Παπαδόπουλος μπροστά ΠΑΛΙ απο τον Καζόγλου κουμπάρο.... αφού και αυτόν σαν κάποια άλλη ψυχή τον κέρδισαν τα μπαρ και τα ξενύχτια.
XRS 17,5 Λίγες συμμετοχές εως ελάχιστες σε αυτή την κατηγορία με τον μικρούλη μας Φίλιππο να τρέχει για μόλις 3η φορά και να τερματίζει το αυτοκινητό του αντίθετα με τον μπαμπά του στα modified που προσπάθησε να αλλάξει ένα κέρμπ που τον εμπόδιζε με το T4 του. Νικητής ο ανανεωμένος Παπαδόπουλος με το φρεσκοαλλαγμένο του μοτερ που έκανε τον Σωτηρόπουλο να αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί. Τρίτος ο Ιωαννίδης που μετά ένα τρακάρισμα εγκατέλειψε την προσπάθεια, 4ος αρκετά ντεφορμέ και ξενυχτισμένος ο Καζόγλου στη δικιά του κόντρα με τον Αντρέα. Highlight η φοβερή μονομαχία Σωτηρόπουλου Ιωαννίδη με οριακή οδήγηση στο χιλιοστό. 
XRS TC modified Η πιο γρήγορη και αυτή τη φορά η πιο πολυπληθής και ανταγωνιστική κατηγορία. Νικητής εύκολα ο ανανεωμένος ηλεκτρικός Παπαχρήστος με το μικρό του γούρι(το γιο του), 2ος ο εξαντλημένος απο τις Χ1 Βασιλόπουλος με πολύ καλή σταθερή οδήγηση και 3ος ο Διαμαντής που πήρε το αίμα του απο τα νιτρο πίσω στις άλλες 2 κατηγορίες που έτρεξε. Μαριχώλας,Κιντής μέσα στους βαθμούς, ο Μπάρτζης έχανε κι έβρισκε μόνος του τα ανταλλακτικά μέσα στην πίστα(έχασε το πιατέλο του αμορτισερ και έχασε το 5λεπτο και στο επόμενο 5λεπτο το πιατέλο που είχε χάσει πριν μπήκε στον ιμάντα του κι έχασε και το επόμενο 5λεπτο--κι αν έχεις τύχη διάβαινε). Βέβαια η ιδια παροιμία ισχύει και για τον Νικολακόπουλο που με τελική 100-120χλμ βρήκε το κερμπ απο τη μέσα πλευρά και ολοι ειδαμε στο fb τι παθαίνει ένα σασσί σε αυτή την περίπτωση.
Συγχαρητήρια σε όλους που θυσίασαν ένα μπάνιο για το αγαπημένο μας χόμπυ. Όλοι ανεξαιρέτως είστε αληθινοί πρωταθλητές. Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο γύρο με νέα ίσως σχεδίαση.