Logo

GasOpen 1/10 Team Race

Gas open στις 5 Ιουλιου αντι για 19. 

Το Gas open του Ιουλιου αλλαζει ημερομηνια. Ηταν προγραμματισμενο για τις 19 αλλα τελικα μετα απο απαιτηση πολλων για πιο νωρις θα γινει στις 5 Ιουλιου.

O αγωνας αυτος(5 Ιουλιου) θα ειναι για τον Gas open Champion οπως ειχε ανακοινωθει. http://www.fanatix.gr/news/news0809.htm

Eτσι, στις 19 Ιουλιου θα γινει το Gas open Team race.

Κανονισμοι Team Race.

Ομαδες 3 οδηγων απο 1 εως 3 αυτοκινητα.

Καθε οδηγος τρεχει ενα 30λεπτο τελικο και στο τελος προσθετουμε τους γυρους και των τριων για να βγει η νικητηρια ομαδα(3 ξεχωριστα μισαωρα).Σε περιπτωση ιδιων γυρων μετραει ο χρονος. Αν σπασει, αν χαλασει κλπ θα πρεπει να βγει να το φτιαξει και να συνεχισει.Επειδη ειναι τελειως ξεχωριστοι τελικοι-μισαωρα δεν μπορει να μπει αλλο αυτοκινητο απο την ομαδα.

Αυστηρα 20 λεπτα παυση μεταξυ τελικων.

Προκριματικο 30 λεπτα με ταχυτερο γυρο. Pole παιρνει η ομαδα για το 1ο μισαωρο, που ενας απο τους οδηγους της εκανε best lap(μπορουν να τρεχουν ολοι) και ακολουθει ο 2ος,3ος κλπ Στο 2ο μισαωρο ξεκινουν αναλογα με την καταταξη του 1ου και στο 3ο αναλογα με την καταταξη του 2ου.

Καλο θα ηταν(οχι υποχρεωτικο) οι ομαδες να εχουν καποιο διακριτικο ονομα-μπλουζακια και ιδια βαμμενα καπακια για ομοιομορφια. Καλυτερα επισης με προσωπικους σενσορες.Συμμετοχη 20ευρω ανα οδηγο.

Eπισης μην ξεχναμε το επομενο Gas open και το Hpi challenge 14 Ιουνιου.Oι συμμετοχες εχουν ηδη ανοιξει. 

 

 

Download Joomla Templates
Download Joomla Templates

Custom Joomla Templates
Custom Joomla Extensions

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes

Download Drupal Templates
Download Drupal Templates

© 2013 Fanatix Models. All rights reserved.