A+ A A-

FRT RULES

  • Κατηγορία: FRT News
Κανονισμοί FRT:
1) όταν φτάνουμε στην πίστα χαιρετάμε με χαμόγελο και πριν στρωθούμε (το τονίζω) πληρώνουμε τον Κο πιστάρχη.
2)Για δική μας ευκολία είμαστε......... ............ νοικοκυρούληδες και στρώνουμε τα ειδικά μπιχλιμπιδωτά πιτ ματ, πετσέτες που βγάζουν όλες οι μάρκες στον πάγκο μας.
3)Δε βρίζουμε μη σας πάρει και σας σηκώσει.
4)Δεν πετάμε δεξιά κι αριστερά σαν βρωμιάρηδες τα σκουπίδια μας κι ας πληρώνουμε την φοβερή συμμετοχή που έγινε τόσος ντόρος. Όλοι πια ξέρουμε την νοοτροπία "με τον παρά μας ... και την κυρά μας" και τον πλανήτη όλο.
5)Όσοι θέλετε αποδείξεις, τιμολόγια, paypal, κάρτες προπληρώστε στο μαγαζί. Μη μας τα σπάτε μες την κούρασή μας στην πίστα.
6)Σεβόμαστε τον διπλανό μας. Κάποιοι το παίρνουν σοβαρά κάποιοι τους ενοχλούν. Γι αυτούς θα είμαι εγώ εκεί που είμαι πολύ ενοχλητικός.
7)Σε τρακάρισμα φταίει ΠΑΝΤΑ ο παλιός που είναι αλλιώς γιατί ο άλλος είναι ωραίος και πάει όπου του 'ρθει.
8)Θερμή παράκληση μην είστε τσιπομάλακες(ορολογία πίστας δε μετράει σαν βρισιά) και στηρίξτε τον άνθρωπο-καντίνα γιατί κάποια μέρα δεν θα είναι εκεί όπως οι προηγουμενοί του.
9)Τα lipo bag είναι μια καλή συνήθεια. Την ίδια δουλειά κάνουν και οι κατσαρόλες αλλά έχουμε περιορισμένα τραπέζια.
10)Αν πιάσω τον πο#στη που μου δωσε πλαστό 50ρικο σε αγώνα δε θα τον βρει ούτε η Νικολούλη. Οπότε ξεχάστε τα πλαστά γιατί θα πληρώσετε και του προηγούμενου.
11)Οσο και να έχουν ερθει κοντά οι σχέσεις μας η πίστα ή αλλιώς fanatix racing track είναι ιδιωτικό μαγαζί. Ότι σας ενοχλεί δε το λύνετε μόνοι σας αλλά το αναφέρετε αμέσως στον υπεύθυνο της ημέρας.
12)Κανονισμός που ελπίζουμε να ισχύει για λίγο ακόμα. ΜΑΣΚΕΣ και αποστάσεις.
13)Καλύτερα ανάσκελα ενα αυτοκίνητο παρά ανάσκελα βογκώντας ένας μηχανικός οπότε ξετουμπάρουμε σα να περνάμε την Αλεξάνδρας.
14)Όταν στρώνουμε τα μοτεράκια μας πάμε πεεεεέρα προς τον προφήτη Ηλία και όχι έξω απο τα πιτ-τραπέζια να ζαλίζουμε όλους και να γεμίζουμε λαδίλα τους πάγκους των πιτστοπ. Έτσι και στρώνουμε και το μοτέρ θα είναι ευλογημένο αλλιώς δε θα παίξει ποτέ με τόσα που έχει ακούσει απο τους μέσα.
15)Προς επαγγελματίες "μαύρους" και ""άσπρους". Διακριτικά με σεβασμό στο χώρο που σας φιλοξενεί.
16)Δεν πατάμε φρένο, δεν αφήνουμε γκάζι και κρατάμε σταθερή πορεία όταν έρχεται κάποιος πιο γρήγορος πίσω μας. Συνήθως περνάει εσωτερικά. Νέος και ωραιος αλλά να μαθαίνουμε και κατιτίς.
17)Φωνάζουμε, ενημερώνουμε ή χτυπάμε το κάγκελο της εξέδρας αν έχει μείνει, σβήσει, τουμπάρει το αυτοκινητό μας κάπου μέσα στη σχεδίαση.
18)Οι μπαμπάδες μην πορώνεστε δεν κάνετε καλό σε κανέναν. Τα παιδιά μην πορώνεστε θα το πω στον μπαμπά σας.
19)Ότι αγωνιστικό συμβεί μέσα στην πίστα μένει στην πίστα. Δεν βγαίνει στα πιτ και παραέξω. Για δικό σας καλό.
20)Στο σπιτι σας εχετε τραπεζι αλλα δεν εχετε πιστα. Οπότε σας συμφέρει να παίζετε πιο πολύ παρά να φτιάχνετε όταν είστε Frt. Είτε οδηγάτε είτε φτιάχνετε τη χρήση του χώρου θα την πληρώσετε.
21)Μπορείτε να τρέξετε με μια συμμετοχή όσα αυτοκίνητα θέλετε είτε στην ασφάλτινη είτε στην astro offroad πίστα. Δε χρεώνουμε αυτοκίνητα αλλά οδηγούς. Τα "να δοκιμάσω λίγο μωρέ να φτιάξω το σεταπ" ανεκτό μέχρι ένα σημείο με την άδεια του πιστάρχη.
22)Μπαμπάδες με παιδάκια, παιδάκια με αδερφάκια, αρχάριοι με ρημαδάκια κλπ στην κρίση του πιστάρχη τι θα χρεώσει.
23)...
24)...
25)...
.(θα συμπληρωθούν σιγά σιγά)
.
.
50) Όταν φεύγουμε, χαιρετάμε με χαμόγελο όσους μας βοήθησαν(και όσους άλλους θέλουμε) και πάμε στο καλό της Παναγίας.