A+ A A-

XRS'21 2wd buggy championship 16/5/21

  • Κατηγορία: FRT News
188204312 10219572673769820 832066076802608019 n

Αγώνας μετά απο ......
.....πολυ καιρο για το XrayRacingSeries εγινε στην astroturf πιστα FRT. Πολυ δουλειά χρόνος κι εξοδα αλλα το αποτελεσμα μας αποζημιωσε αφου ολοι οι αγωνιζόμενοι ακόμα και οι πιο δυσπιστοι εφυγαν ικανοποιημένοι. Θελουμε για αλλη μια φορα να ευχαριστήσουμε τους δωροθέτες μας που τους αναφέρουμε αναλυτικά στο facebook.
Στον Γ τελικό είχαμε τον αγαπητό Αργίτη οδηγό Κιντή που φιλοτέχνησε τα πολύ όμορφα νούμερα του αγώνα κι εφερε και τις σαμπάνιες να κερδίζει μπροστά απο τον Ντένις Ζωγόγιαννη με την πολυ δροσερή πορτοκαλί τέντα του και 3ο τον κο Καραβάνα Νικόλα που δε βάλαμε τυχαία μπροστά απο το ονομά του το κύριος. Ο κος Καραβάνας λοιπόν πέρασε τον αλλο κύριο τον Νικολοπουλο μια κόντρα που εχει βαθιές ρίζες πίσω στο παρελθόν. Ο Λυγνός Μάνος με κάποιες ατυχίες και μεγαλύτερη οτι εχει αδερφο τον Ακη πήρε την 5η θεση. Στην 6η ο "παρθένος" Τριγκας που μάλλον του άρεσε και κανε και ιδιαιτερη γυμναστική για τους αγώνες(τζετ σκι). Ο Κωστάκης ενω ξεκινουσε 2ος εμεινε πιο πισω αλλα οκ παιδακι ειναι θα μαθει πολυ γρηγορα και θα κανει οτι τα αλλα παιδακια για τα οποια θα πουμε παρακατω. Στην 8η ο μικρουλης Νεραντζης με το αγαπημένο του ριγε μπλουζάκι, τι διαολο δε θα λιωσει τοσους αγωνες εχει βγαλει. Στην 9η θεση αλλά παντα εκει κοντα μας ο Αντωνακακης. Να ξερετε ειναι κατι τυπακια σαν αυτον στην πιστα που δεν φαινονται δεν ακουγονται απλα κανουν ησυχα τη δουλεια τους αλλα οση αξια εχει ο 1ος εχουν και αυτοι γιατι απλα δε θα υπηρχε πρωτος αν δεν υπηρχαν αυτοι.

Στο Β τελικό ηταν εκπληξη γιατι τον περιμεναμε στον Α νικητής ο Τσιουγκος που μαλλον τον επιασαν στον υπνο στα προκριματικα. Σχετικα ευκολα πηρε 2 πρωτες μπροστα απο τον αρχαιο μυθο Σωτηροπουλο που τσουτσουρισε η καρδουλα του που επιασε sanwa ξανά. Στην 3η θεση ο Ρουτσολιας που ζηταει κι αλλα αλματα και μαλλον εχει δικιο θα το προσπαθησουμε συντομα. Στην 4η θεση ο rcring Νικολακοπουλος που παλεψε αρκετα με τον Σωτηροπουλο αλλα το τελευταιο πενταλεπτο του κοστισε. Ο αλλος αδερφος Λυγνος ο Ακης δε του φτανε το δικο του πηρε και του αδερφου του να χαλασει αλλα ευτυχως τα πηγε καλα αν και τον ακουγα στην εξεδρα να... κρυωνει...ημαρτον παναγια μου. Ο Δεδοτσης μετα απο πολυ καιρο ετρεξε αγωνα και δυνατο αγωνα οποτε χορευε τσαμικο στην εξεδρα απο την τρεμουλα. Και φτασαμε στο καλο. Διαμαντης και Παπαδοπουλος μιναρας. Ισοβαθμια μετα απο μεγαλη κοντρα ολη μερα και τελικο νικητη το φιδακι αφου ειχε καλυτερο προκριματικο. Η κοντρα να ξερετε παει τωρα για 13/6 στα τουρινγκ. Ο Μπακιρτζης του ρθε Κυριακη πρωι ετσι ξαφνικα να ρθει να τρεξει, ποτε δεν ειναι αργα. Και τον τελικο εκλεισε ο "παω πισω στα παλια"-όπισθεν Σιδηροπουλος.

Α τελικός και τα πραγματα πολυ δυνατα και πολυ δυσκολα για τις μεγαλυτερες ηλικιες. 1-2 στην εκκινηση 19αρηδες. Ο πρωταθλητής Ελλάδος 2wd Ιωαννιδης pole και πολυ κοντα του Κουρετας Δ 2ος. Καπως πηγε και καταφερε να χωθει καπου εκει αναμεσα ο Μητροπουλος και πισω του αλλο διαόλι ο Πάνος Θεοδωροπουλος. 5ος ο εμπειρος παλαιοτερος πρωταθλητής Ελλάδος Αμαξας 6ος ο φοβερος κομικ φατσα Κουρετας Ανδ ο πιο μικρουλης και πιο ατακτουλης οδηγικα. Στο σπιτι μου λεει ο μπαμπας του ειναι αλλο παιδι, ησυχο υπακουο, διαβαστερο. Ενας μαγκας ενας πολλα βαρυς στην 7η θεση εκκινησης ο Ισαακιδης που χει ντουγκλα το μουστακι. Στην 8η ο περσινος πρωταθλητης XRS'20 Kαλαντζακης 9ος ο Δημητροπουλος που βασικα τρεχει 4wd και 10ος αλλη εκπληξη ο Δριβελας. Το 1ο πενταλεπτο το πηρε σχετικα ανετα ο Ιωαννιδης αφου καταφερε να ξεφυγει κανα δυο δευτερολεπτα μπροστα και να ρολαρει μεχρι τον τερματισμο. Ε λεμε οκ εδω τελειωνει ο αγωνας. Θα παει ανετος για το 2ο και τελος. Ειχαν καποιες αντιρρησεις οι υπολοιποι. Τρομερες εκκινησεις απο Κουρετα κρατησαν τον Ιωαννιδη απο το να ξεφυγει και μετα προλαβαινε κι εμπαινε στη μαχη και ο Θεοδωροπουλος οποτε ολα παιχτηκαν στον τελευταιο γυρο του τελευταιου πενταλεπτου. Ολα τα 5λεπτα μπορειτε να τα δειτε στα πολυ ομορφα βιντεο που τραβηξε ο Χρηστος Κιντης στο FB. O Μητροπουλος μου λεει με τρακαραν οποτε ειδε τα βιντεο και μου λεει καλα εκαναν και με τρακαραν με τοσες βλακειες που εκανα. Ο αλυταρχης ηταν σχετικα καλος οχι αψογος αλλα το παλεψε γιατι υπηρχαν μαχες σε ολο το μηκος της πιστας. Ο πρωταθλητης μας Καλαντζακης εκανε πολυ καλη εμφανιση αφου καταφερε να ειναι ο πρωτος απο τους μεγαλους πισω απο το πιτσιρικοβαθρο. Νεος πρωταθλητης XRS'21 o Θεοδωροπουλος Πανος. Σας ευχαριστουμε ολους για την υποστηριξη και τα καλα σας λογια. Εις το επανιδειν.

1Θεοδωροπουλος Π. 2Ιωαννιδης Δ. 3Κουρετας Δ. 4Καλαντζακης 5Δημητροπουλος 6Μητροπουλος 7Αμαξας 8Ισαακιδης 9Δριβελας 10Κουρετας Ανδ.

1Τσιουγκος 2Σωτηροπουλος 3Ρουτσολιας 4Νικολακοπουλος 5Λυγνος Α 6Δεδοτσης 7Διαμαντης 8Παπαδοπουλος Τακης 9Μπακιρτζης 10Σιδηροπουλος

1Κιντης 2Ζωγογιαννης 3Καραβανας 4Νικολοπουλος 5Λυγνος Μ 6Τριγκας 7Θεοδωροπουλος Κ. 8Νεραντζης 9Αντωνακακης