A+ A A-

XRS'21 TC modified 13/6/21

  • Κατηγορία: FRT News
201079495 10159517718779913 4441527019314500546 n
XRS'21 TC modified
Eνας πολυ ωραίος αγώνας εγινε τελικα ......
.......αν και φαινοταν το Σαββατο οτι θα εχουμε βροχές.
Ο καιρός βοήθησε και οσοι μας εμπιστευτηκαν πέρασαν μια ωραια αγωνιστικη Κυριακη.
Μετα απο πολυ καιρο εμφανιστηκε σε αγωνα ο Παναγιωτοπουλος που δεν τα πηγε ασχημα αν και καθοταν στο κακο τραπεζι του "Minara". Οχι Χρηστο δε θα γινουμε ζευγαρι γιατι τρωμε πολυ και οι δυο και δε θα εχει μελλον αυτη η σχεση.
Ο Κουρκουμελης ειχε την πρωτη του επαφη με touring και οπως ειπε "δεν ειναι κακο, δεν ειναι κακο".
Ο Καζογλου και αυτος απο κατηγορια στοκ ετρεξε στα modified και αυτος σταθηκε αξιοπρεπως στην κατηγορια που ειχε πολυ μεγαλο ανταγωνισμο αφου δεν υπηρχε περιθωριο λαθους.
Τελικα οπως αποδειχθηκε τα λαστιχα LRP δεν εχουν κανενα προβλημα να βγαλουν ολοκληρο αγωνα. Το βασικο προβλημα να ξερετε δεν ειναι τα λαστιχα αλλα αυτοι που τα οδηγουν.
Ο Καρουνης εκανε επικες μαχες με τον Κουρκουμελη πανω στη γραμμη του τερματισμου.
Στο βαθρο του Β τελικου 3η θεση για τον Μπουμπαλη ο οποιος περναγε μπροστα εκανε τουμπες μετα ξαναπερναγε μπροστα και ξαναεκανε τουμπες μετα ξαναπερναγε μπροστα μετα ξαναεκανε τουμπες μεχρι που τελειωνε το 5λεπτο .... ε... και οπου τερματιζε μετα τις τουμπες.
Στη 2η θεση ο πολυ καλος οδηγος Διαμαντης που ειχε μικρες ατυχιες και εμεινε πιο πισω. Το αποτελεσμα ειναι πλασματικο δε δειχνει την ικανοτητα αυτου του μεγαλου οδηγου που ειναι πολυ ευκολα μπροστα απο κατι "μινάρες".
Νικητης του Β τελικου ο επανεμφανιζομενος Παππας που οδηγησε εμπειρα για να παρει το βαθρο.
Ο Β τελικος στο συνολο του ηταν πολυ δυσκολος και δεν κριθηκε τιποτα μεχρι και το τελευταιο πενταλεπτο. Καποιοι απο τους οδηγους του μπορουν και Α και το εχουν κανει, απλα αυτος ο αγωνας ειχε τις δικες του δυσκολιες. Καθε αγωνας ειναι διαφορετικος οποτε και οι οδηγοι πρεπει να προσαρμοζονται αναλογα. Οι αγωνιστικες συνθηκες ειναι ιδιες για ολους.
Στον Α τελικο δεν υπηρχαν πιτσιρικια.
Ο Ανδρεας ειχε κοπελα μαζι του οποτε τελος απο τα πιτσιρικια δε μετραει πια :).
Αφου λοιπον ελειπαν οι μικροι βρηκε ευκαιρια ο Μητσος ν αλωνισει. Πηρε τον αγωνα οχι ευκολα γιατι ο Παπαχρηστος με ενα xray του '17 ηταν εκει και τον παλεψε. Οσο πιο παλιο το αμαξι τοσο πιο καλα παει ο Παπαχρηστος.
Στην 3η θεση ο Κουτρας ισοβαθμισε με τον Κυριαζη για το βαθρο και πηρε την 3η θεση λογω καλυτερης θεσης εκκινησης. Αυτο δειχνει ποσο κοντα ηταν ολοι οι οδηγοι που το βαθρο κριθηκε σε μικρες λεπτομερειες.
Ο Κυριαζης εκανε το ταξιδι οδηγησε πολυ καλα για την πολυ λιγη εμπειρια που εχει απο την πιστα και τις διαφορετικες συνθηκες ολη μερα αλλα δυστυχως στο τελευταιο πενταλεπτο βρηκε στο δρομο του τον Παπαχρηστο που οδηγαει λες και ειναι 10 χρονων.
Ο Νικηφορος εχει τουρμπο να το ξερετε οταν εισαστε κοντα του. Αμα μπει το τουρμπο ο τυπος ειναι ανεξελεγκτος :) δεν ισιωνει ουτε στην ευθεια λεμε :).
O "minaras" ηταν παρα πολυ τυχερος γιατι ο Διαμαντης ο γ#μ#τος ειχε ατυχιες αλλιως θα τον περναγε ευκολα. Τελος παντων καλα πηγε σε αυτο τον αγωνα τερματισε μια αξιοπρεπη 6η. Ο Παπαδοπουλος θα τρεξει και hpi challenge :):) θα τα βαλει με τα μεγαλα τιμονια Mitso, Saki, Bill, Petro, Kats και αλλους :):).
O Σωτηροπουλος ναι ο γνωστος αυτος ο παλιος καλα τα πηγε κι εφερε το αμαξι σ ενα κομματι. Μπουμπαλης μεγας χορηγος. Μητσος σεταπ. Οποτε πολεμος στο τραπεζι (οχι το droop, οχι το toe in, οχι το caster κλπ μικροθεματακια).
Ο Κιντης μεγαλη αγαπη για το χομπυ εφτιαξε τα νουμερακια των τροχων και των αυτοκινητων. Το κοστος ειναι σιγουρα κατι αλλα η κινηση ειναι το παν. Μπραβο ρε Χρησταρα. Σε καποια δε συμφωνω αλλα θαυμαζω το παθος καποιων.
Ο Γαβριηλιδης κουτσου κουτσου παρα πολυ καλη εμφανιση μετα απο παρα πολυ καιρο. Μπραβο ρε Bill. Καποια τρακαρισματακια ειναι μεσα στο παιχνιδι αλλα γενικα παρα πολυ καλος. Ασε που περασες και τον Ελευθεριου.
Ο Ελευθεριου TRF ή FRT με ζωνη μεσης, με αφορητους πονους, με μεγαλη αυτοθυσια, με θαρρος και απαραμιλλη υπομονη ετρεξε :).
Απονομη για ολους με αναμνηστικα μεγαλα και μικρα κυπελλα. Τα εδωσε η ομορφη κοπελιτσα του Ανδρεα(τυφλα να χουν οι Σλοβακες της Hudy Arena) και μας τρυπησε την καρδια με mugen μπλουζακι στην απονομη του XrayRacingSeries χαχαχαχα.
Ο Βεντουρης ηταν εκει χορτατος απο το παγωτο μας και ζηλευε που ο Μπουμπαλης ετρεχε.
Ο κος Μπλα Μπλας τον χωσαμε παλι και μας τραβηξε βιντεακια.
Εγω ετρεξα λιγο μπροστοκινητο αλλα μετα μου εκλεισαν τη γεννητρια για να φυγω.
Αυτα τα τρομερα συνεβησαν χθες. Κατι αλλο περιεργο θα σκεφτουμε να οργανωσουμε. Μεινετε συντονισμενοι. Μη τα χανετε αυτα. Καποιοι τα θυμουνται και τα συζητουν μετα απο χρονια (Σαββατο μεσημερι με... λιγα μεζεδακια στην ταβερνα).