A+ A A-

Πανελλήνιο TC 11/7/21

  • Κατηγορία: FRT News
216827676 2306239226175559 8614563415481177085 n

Μια μικρή αναφορά στον αγώνα πανελληνίου .....
.....touring για να τιμήσουμε τους φίλους χομπίστες που στηρίζουν τα ραλάκια της Xray.
Ο αγώνας έγινε στην ανακαινισμένη πίστα Rcmaniacs στο Άργος.
Τον πολύ όμορφο και δύσκολο αγώνα διοργάνωσε η Ελληνική Μοντελιστικη Ενωση- ΕΛΜΕ.
Το fanatix (ο φωτάρας- δλδ εγώ) δεν ήταν εκεί (οχι οτι θ αλλαζε τίποτα προς το καλύτερο) αλλά είχε στείλει τη doblara και τέντες για σκιά με τον επίσημο οδηγό doblo Μπούμπαλη.
Στα στοκ ο τοπικός Μαρούσης το πάλεψε αλλα μαλλον αγχωθηκε μ ολους αυτους τους υπολοιπους τρελους στην πίστα.
Ο αλλος τοπικος Καζογλου (πιο πολυ στο Αργος ειναι αυτος παρα Αθηνα) καταφερε να παιξει πιο πολυ αλλα ειναι και αρκετα πιο εμπειρος πια στους αγωνες ελμε αλλα και στη συγκεκριμενη πιστα .
Μια θεση πανω ο κοντοχωριανος Σοφικιτης (λιγο πιο κατω απο το Αργος) κι αυτος νεος σε τετοιου ειδους αγωνες.
Ο οδηγος fiat doblo (με LPG παρακαλω) Μπουμπαλης μια θεση πισω απο τον 6ο(ακουσον-ακουσον)Καλαντζάκη(η προπόνηση σε μάρανε).
Βάθρο εννοείται δεν ειδαμε ουτε με το κυαλι. Και ποιος φταιει γι αυτο ? Ο Hudy και τα ρημαδοxray που μας πουλαει. Αντε απο εκει..
Πάμε στο Β τελικο modified στα γρήγορα δηλαδη.   
Ο Κοτσιας εφυγε αρων αρων με θερμοκρασια φριτέζας το κεφάλι του.
Ο Κιντης 2ος απλα ησυχη δυναμη πολυτιμος οπως παντα στο χωρο παρ'ολο το πένθος του. Συγχαρητηρια Χρηστάρα(οχι για τον αγώνα και το κύπελλο).
Ο τοπικός χορηγός Pfizer, Αstrazeneca, Moderna και Viagra o φίλος μας Διαμαντής εθεσε το θεμα ως εξης στον Κιντη "ή κερδιζω 'η Αθηνα FRT δεν ξαναπαμε" οποτε το θεμα εληξε για την 1η θεση.
Στον Α τελικο 10ος ο οδηγος που πονταρα Κυριαζης. Τωρα εξηγουνται ολα... "ο οδηγος που πονταρα" Παει αυτος καταστροφη. 
9ος ο ετερος Πατρινος ο ενας ο μοναδικος ο σουπερ μιναρας της μιναρο-ομαδας μας ο Τακης. Ευτυχως περασε τον Διαμαντη να ησυχασουμε για καλοκαιρι.
Για το τελος αφησαμε το καμαρι της ομαδας. Οοοοοο Μήτσος. Ο Μητσος που λετε κατεβηκε σε αυτο τον αγωνα παρα πολυ προετοιμασμενος. Τα ειχε παρει ολα μαζι του. Πηρε μαζι του ακομα και τον οδηγο που τερματισε πανω του. Τι να πουμε για τον Μήτσο? Καλό παιδί . Τα δωσε ολα. Αγιο ειχαμε που εφυγε το Θοδωροπουλακι και καπου θα τρακαρε και τον Κουτρακο για να τον περασε δεν εξηγειται αλλιως. Εχασε απο awesomatix εχασε απο tamiya ισοβαθμισε με mugen ε τι αλλο να κανει το παιδι σ εναν αγωνα. Αγιο ειχαμε που δεν εγινε ενα προκριματικο απο τα προγραμματισμενα 5 γιατι σιγουρα μπορουσε να κανει κι αλλα.
Τελος παντων η ομαδα θα τα δωσει ολα θα επενδυσει θα κανει μεγαλες μεταγραφες θα ρηξει χρημα ο προεδρας(αγαπουλα πουλα) και θα κατεβει πολυ δυνατη και ανανεωμενη στον επομενο αγώνα. Οποιος μπορει σας παρακαλουμε παρτε xray μηπως και σωθουμε. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις. Το καλοκαίρι θα ειναι καυτό. 
Σας ευχαριστούμε ολους για την προσπάθεια. Εις το επανιδείν. Καλά μπάνια.