A+ A A-

XRS'22 16/1/22

  • Κατηγορία: FRT News
271991320 423123726006370 3504691742364323656 n

To δυνατό πρωτάθλημα XRS'22  συνεχίζεται σε όλες τις κατηγορίες. 
Nitro GT το διδυμο φωτια......
....Τερλεπανης Δαδιτσος δεν αφησαν περιθωρια αμφισβητησης και πηραν τον αγώνα.
Ο Μαρουγκας προηγειται στη βαθμολογια μεν τερματιζοντας μολις 5'' πισω απο τον 1ο αλλα υπαρχει χωρος για βελτιωση.
Ο πανελληνιος πρωταθλητής Ταρουνας πηρε την 3η θεση του βαθρου στους τελευταιους γυρους και ετρεξε και ηλεκτρικο για 1η φορά. Η εκπληξη του αγωνα ο υπουλος Σπυροπουλος που ηρθε τελευταια στιγμη δεν μιλησε δε λαλησε και παραλιγο να ανεβει βάθρο αν μετα απο 33 λεπτα που ηταν 3ος δεν εκανε ενα αψυχολογητο και πηγε εκτος διαγραμμισης. Ο Ταρουνας δεν αφησε φυσικα την ευκαιρια να παει χαμενη. Στην 5η θεση ο "ασχετος?" Κωνσταντοπουλος. Δηλαδη αμα δεν ηταν καινουριος τι θα έκανε? Ο Πιπερογλου δεν ειχε τυχη και φανηκε απο το πρωι. Ηρθε με παπουτσακι converse και φορμούλα να τρεξει στο βουνο. Στη μεση του τελικου δεν ενιωθε τα δαχτυλά του. Ο Λιακάκος εμεινε αρκετη ωρα ησυχος στον τελικο του σπασαμε κι εμεις τα νευρα προσεχε και προσεχε οταν σε φτασουν οι πρωτοι. Ο Βασιλειαδης διελυσε την καμπανα του μοτερ και μαλλον θα ξεσκαρταρει αυτο τον αγώνα. Ο Αγραφιωτης καλα εκανε κι εμεινε για να φτιαξει ωραιο βιντεακι radiocontrol.gr, ευχαριστουμε.
O Στεφανίδης ειχε το πιο ωραιο ηλεκτρικο καπακι αλλα ατυχησε νωρις. Ο Παρσωτακης δεν επιβεβαιωσε αυτη τη φορα το αυτοκολλητο της αεροτομης. Περιμενουμε με αγωνια το νεο αυτοκολλητο για τον επομενο αγωνα. 
GT ηλεκτρικα ισως ο πιο ωραιος αγωνας που εχουμε δει ως τωρα. Μονο να πουμε οτι στο 1ο σκελος τελικου ναι μεν κερδισε ο Περιαλης λιγο μπροστα απο τους αλλους αλλα ο Ταρουνας Κυριτσακης Κωστοπουλος ξεσηκωσαν τους θεατες και τη γραμματεια αφου τερματισαν στο 0,050 !!!! Ειχαμε χρονια να το δουμε αυτο. Ο Περιαλης ηταν η εκπληξη και αν παιζαμε ΣΤΟΙΧΗMAN θα ειχε τρομερη αποδοση και μεγαλα κερδη οποιος πονταρε σε αυτον. Με μια πρωτη και μια δευτερη θεση ισοβαθμουσε με τον 2ο Κυριτσακη, αλλη τρελη εκπληξη ο οποιος επρεπε στο 3ο 6λεπτο να κερδισει. Και θα μπορουσε αλλα ο Περιαλης ηταν σιγουρα πολυ δυνατος αφου εμεινε τελευταιος στον 1ο γυρο και καταφερε να ξαναπαρει το σκελος. Ο Κωστοπουλος πηρε μια πολυτιμη για το πρωταθλημα 3η θεση, 4ος ο φρεσκος στην κατηγορια Ταρουνας και 5ος με κατι τρελες αναλαμπες ο Δαδιτσος. Στην 6η θεση ο Στεφανιδης πρωτη φορα κι αυτος ηλεκτρικος.
Ηpi challenge ο Κατσιγιαννης πηρε αλλο ενα πρωταθλημα και αποχωρει απο την κατηγορια. Πισω του ο Κοσμιδης με τη ferrari του. Το παλεψε αλλα σιγουρα ο Κατσιγιαννης ειναι πολυ δυνατος σε αυτο το ειδος. Το σημαντικο ομως ηταν οτι ειχαμε καινουριους στην κατηγορια οι οποιοι και μονο αυτοι θα συνεχισουν το hpi challenge το '22. 
Στα Χray TC17,5 ειχαμε τον Κατσιγιαννη παλι που κερδισε σχετικα ευκολα αλλα πισω του εγινε ο κακος χαμος με τον νιουμπι(newbee) Καλιακάκη με τον σπόρο Παπαχρήστο και τον δάσκαλο Γεωργαντά. Πραγματικα μεγαλη μαχη σε ολα τα 10λεπτα. Ειναι φοβερο πραγματικα οτι κανουμε 10λεπτα και εχει κυνηγι και προσπερασεις σε ολη τη διαρκεια. Ο Καζογλου δεν ηταν πολυ προετοιμασμενος για κατι τετοιο αλλα ειπε οτι θα επιστρεψει δυνατος.
Πολυ ωραια μερα αγωνα (γιατι απο καιρο μας εκοψε το κρυο) με πολυ δυνατες συγκινησεις και μαλλον ολοι εμειναν ευχαριστημενοι απο τη διοργανωση. Τωρα στα αποτελεσματα μην το παιρνετε κατακαρδα γιατι ετσι ειναι οι αγωνες.
Πιο πολλες λυπες παρα χαρες !!!  Σας περιμενουμε δυνατους και υγιεις στις 13/2 με πολυ διαφορετικη σχεδιαση. Εχετε ενα μηνα να προετοιμαστειτε. Σας ευχαριστουμε για αλλη μια φορα για την εμπιστοσύνη σας.