A+ A A-

FRT 30/10/22

  • Κατηγορία: FRT News
312410310 417823560544554 283501758559714709 n

Πολυ ομορφα πηγε και αυτος ο αγωνας XrayRacingSeries.
Το προγραμμα τηρηθηκε ......
....αυστηρα οποτε ολοι ειχαν χρονο και για προπονηση.
Στα Hpi ο Κυριαζανος πηρε την πρωτη του νικη. Ο Αδαμοπουλος παλεψε με το GT40 αλλα κατεληξε με 911. Ο Ξιφαρας απο δω κι απο κει εφτυνε ιμαντες. 
Στα nitro το αφεντικο της κατηγοριας δε χαριστηκε αυτη τη φορα και μοιρασε γυρακια στους υπολοιπους. Στον αλλο αγωνα θα χαλαρωσει παλι και θα ριξει τυρακι στα ποντικακια να ξαναρθουν. Eπανεμφανιση του μεγαλου "Τζαμάλ" με θεαματικες περιστροφες γυρω απο τον αξονα του.
Στα ηλεκτρικα TC ο Καλιακακης πηρε αλλη μια νικη που τον φερνει πιο κοντα στο πολυ δυσκολο πρωταθλημα. Ο μικρος μας Παπαχρηστος οδηγησε φανταστικα πηρε την Pole και τη 2η θεση χωρις καμια οδηγια απο τον μπαμπα του που κοντεψε να σκασει αφου δεν τον αφησα να μιλησει καθολου...κιχ δεν εβγαλε. Το τελευταιο 10λεπτο ηταν πολυ ενδιαφερον αφου οι οδηγοι ανταλλαξαν αυτοκινητα και ο Παπαχρηστος καταφερε μολις ενα δευτερολεπτο καλυτερο στο 10λεπτο απο τον γιο του. Αρα ο μικρος το παει ταπα. Ο τεχνικος ελεγχος αυτη τη φορα εγινε σε αρκετα 10λεπτα. Δεν υπηρξε οπως ηταν αναμενομενο κατι και τον κανουμε πιο πολυ για τα τυπικα αφου ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε. Ο Βιγλης μοναχικο παιχνιδι αυτη τη φορα αφου οι μπροστινοι του ειναι αρκετα πιο δυνατοι αλλα σιγουρα αγωνα με τον αγωνα του χρονου θα ειναι κοντα τους. Μπραβο σε ολους συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας αλλα και για την πολυ ωραια ατμοσφαιρα που εχουμε σε αυτη τη διοργανωση. Προσωπικα σας ευχαριστω πολυ. Επομενος αγωνας στο ημερολογιο.